ervaringen coaching

Sylvia de Vries, NLP Trainer

“Eline is een zeer gedreven coach. Als zij aan het werk is voel je de
passie om anderen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Eline is
hartelijk, enthousiast en zeer creatief. Wil je een coach die alles
uit de kast zal halen om jouw doelen te bereiken, dan zou ik Eline
zeker aanbevelen.”

Chantal van Rijn

“De coachingsgesprekken met Eline waren voor mij niet alleen inhoudelijk waardevol, maar ook inspirerend en leuk! Haar drive, enthousiasme en positieve energie zijn eigenschappen die ik enorm waardeer. Mede dankzij Eline heb ik mijn persoonlijke kwaliteiten nu veel beter in beeld en voel ik me weer zelfverzekerd ten aanzien van mijn doelen; een heerlijk gevoel!”

Sandra van Emmerik

Het heeft mij wel even geduurd voordat ik duidelijk aan kon geven wat Eline voor mij gedaan heeft. Na een aantal tennislessen met haar had ik wel gelijk het gevoel dat er een klik was maar de echte personal coaching dat is toch weer een stapje hoger. Het is voor mij erg belangrijk om mezelf veilig te voelen voordat ik met iemand zo secuur naar mezelf ga kijken. Door haar openheid had ik dat gevoel vrij snel en konden we aan het werk. Ik ben nog lang niet waar ik wezen wil maar Eline heeft mij wel inlaten zien waar dat is. Ze gaf me een kaart die mij bij elke stap die ik zet een richting geeft maar leerde mij ook dat die richting altijd aan te passen is. De tools die zij me gaf zet ik iedere keer wanneer ik het even niet meer weet weer in om het pad weer een beetje duidelijker te krijgen.

Danny Pieterse

“De resultaten die ik heb bereikt vind ik echt super. Dit was vanaf de eerste sessie al opmerkelijk. In het dagelijks leven ging het al een stuk beter met mijn ademhaling. Naar mate ik meerdere sessies heb doorlopen ging dit ook tijdens het sporten zijn vruchten afwerpen en daar voelde ik me echt heel goed bij. Ik heb er heel veel aan, wanneer ik mijn ademhaling voel opkomen weet ik welke oefeningen ik kan gebruiken om het weer rustig te krijgen, heb ik een spannend gesprek bijvoorbeeld, kan ik oefeningen van te voren doen om mijn ademhaling rustig te krijgen. Hier ben ik echt heel blij mee en dank ik Eline heel erg voor.

Ik vind Eline een super goede coach. Ze heeft begrip voor wat er speelt, wil je graag helpen en luistert goed naar je. Ze heeft me echt geholpen om van mijn klacht af te komen en dat vind ik heel erg prettig. De oefeningen die ik heb gekregen zijn heel waardevol en die heb ik nog nergens anders gekregen. Mede hierdoor heb ik veel begrip voor haar en zou ik zo weer bij haar terug gaan wanneer er weer wat speelt.”

iphoneeline 913
(45 keer bekeken, 1 bezoekers vandaag)