Ervaringen masterclass

Masterclass Go for Flow

—– ——

Dynamisch, positieve sfeer, interessante en vernieuwende technieken, afwisselend in de verschillende technieken, goede balans hierin.

Angelique van Hattum – Trainer/Coach

Ik heb met veel plezier aan de masterclass deelgenomen. Mooie en nieuwe inzichten verkregen. Snel en makkelijk toepasbare tools voor jezelf en in relatie met je cliënt. Mooie afwisseling theorie en bovenal dynamisch.
iphoneeline 826

Onno de Vries – Trainer/Coach

Een driedaagse masterclas go for Flow is een prachtig cadeau. Nieuwe inzichten, verdieping van NLP ervaring en ook heel veel fun. De begeleiding van Eline zorgt voor veiligheid en structuur. Iedereen krijgt ruimte en aandacht. Eline geeft complimenten wat mij stimuleert om een stap verder te zetten. Rust aandacht en kennis. Topper!

Inge Kats – Trainer

Sprankelend, in beweging, inspirerend, energiegevend.
Een lieve sprankelende trainer. Eline doet het super!

Lisette Mulder – Trainer/Coach

Afwisselende energieke masterclass die je onbewust veel verder brengt dan je van te voren kunt vermoeden. Heerlijke dagen!
Ik heb me geen moment verveeld gevoeld, de dagen waren te snel voorbij.
iphoneeline 827

Monique Hoogenboom – Trainer/Coach

Fantastisch!
Topmeid, toptrainer, fijn, rustig, duidelijk en respectvol

Desiree van de Hoef – zelfstandig ondernemer

Inspirerend en motiverend. Laagdrempelig met veel humor erin. Met veel bekende technieken toch heel veel nieuwe dingen/inzichten. Vooral de games met een hoge funfactor zijn erg leuk. Betreft Eline: heel plezierig, rustig, hele goede uitleg van de games en mega enthousiast.

Fons Osseweijer – zijn

Zeer open en fijn. Goede feedback, goede en eerlijke antwoorden. Veel leren en veel plezier in en ontspannen sfeer. Eline is een fijne trainster. Ze heeft oog voor detail. Ik heb genoeg tools en inspiratie. Meer dan tevreden. Goede ervaring.
iphoneeline 789
(28 keer bekeken, 1 bezoekers vandaag)