LifeTime Training Centre

Toen ik in 2013 begon met BASeline Coaching & Training waren de trainingen vooral gericht op sporters. Echter merkte ik dat er tijdens de mentale begeleiding in sport ook zoveel positieve veranderingen plaatsvonden in het privéleven en werk/school van de mensen die ik begeleidde. Mooie en belangrijke lessen, zoals hoe je je stemming kunt beïnvloeden, om kunt gaan met tegenslagen, kunt presteren onder druk en hoe je je beter kunt concentreren. Dit zijn vaak zaken die we niet op school leren, maar die wel van belang zijn in je dagelijks leven. Ik vond het dan ook belangrijk om mij hier meer aandacht aan te gaan besteden. Lessons for Life!

In de persoonlijke coachtrajecten kreeg ik vaak mensen die worstelden met hun energieniveau, hoge werkdruk en die te maken hadden met burn-out verschijnselen. Ik ben naast de kennis die ik had vanuit mijn coachopleidingen en mijn eigen ervaringen op zoek gegaan naar andere passende methodieken om de vitaliteit en veerkracht te vergroten.

Op dit moment begeleid ik veel mensen om hun veerkracht en vitaliteit te vergroten om zich energieker te blijven voelen, meer balans te ervaren tussen werk en privé en hoe ze optimaal kunnen presteren. Dit doe ik zelf met veel energie en toewijding.

Omdat ik al zoveel mensen heb gehoord die dit zo’n belangrijke meerwaarde vinden heb ik bedacht om deze Life Lessons aan te gaan bieden onder de naam LifeTime Training Centre. Het is mijn droom om dit LifeTime Training Centre op te zetten waar verschillende disciplines onder 1 dak samenwerken. In het centrum zijn alle aspecten aanwezig om aan je innerlijke én uiterlijke zelf te werken. Krachten worden gebundeld en er wordt een totaalconcept aangeboden voor het verhogen van je mentale, geestelijke en fysieke welzijn.

In het LifeTime Training Centre kun je terecht voor:

● Gezondheid: voeding, biofeedback

● Bewegen: yoga, fit, fun & focus, wandelingen

● Workshops en cursussen

● Lifecoaching: persoonlijke begeleiding

Denk aan bijvoorbeeld  Mindfulness, NLP, Yoga, Energy Kick en Hartcoherentietraining. Alles met als doel om een bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat jij de beste versie van jezelf kunt worden. Het is een groots plan, waar ik nog veel werk in mag stoppen, maar ik vind het nu al erg leuk om jullie bij de opstart hiervan te betrekken.

Houd deze pagina in de gaten voor updates m.b.t. het LifeTime Training Centre.

Wil je graag eens kennis maken of meer informatie over de cursussen of lifecoaching?  Bel of mail mij gerust.

Bel Eline

Gratis Intakegesprek

(177 keer bekeken, 1 bezoekers vandaag)